Vermaakte sieraden

Dit varieert van een kleine aanpassing tot het compleet creëren van een ander sieraad. Wilt u de gravure behouden, of een diamant opnieuw verwerken omdat deze een speciale betekenis voor u heeft? Ik vind het een uitdaging om een eigentijds sieraad te ontwerpen waar u zich in herkent, zonder de emotionele waarde ervan kwijt te raken. Graag nodig ik u uit om mijn atelier te bezoeken, en de opties, onder het genot van een kop koffie of thee, door te nemen. Omdat ik begrijp dat uw sieraad veel herinneringen met zich meedraagt.

 

Herinnering sieraad

Een mooie gedachte is om iets persoonlijks van uw dierbare in een sieraad te verwerken. Een stukje stof waar u een armband van laat maken of u laat een plukje haar in een ring plaatsen. Zomaar een tweetal voorbeelden. Mocht u niets tastbaars hebben, dan kunt u kiezen voor een symbool in het sieraad. Wanneer uw dierbare bijvoorbeeld veel affiniteit met dieren of planten had, dan kan ik de tederheid van een vlinder of de pracht van een bloem in het sieraad terug laten komen. Ook hier zijn er vele mogelijkheden om tot een persoonlijk en tastbare herinnering te komen

Reparaties

Net als heel veel andere (gebruiks)voorwerpen zijn sieraden onderhevig aan slijtage. Of het nu gaat om een ring of een armband, elk sieraad dat voor u veel emotionele waarde heeft of u gewoon voor de look draagt, slijt. Geen zorg. Ik repareer uw sieraad met veel zorg en aandacht. Daarvoor beschik ik over de creativiteit, ervaring en de nodige professionele apparatuur in mijn atelier. Vermaken van uw sieraad behoort ook tot de mogelijkheden.

Portfolio