Trouwsieraden

Samen jullie trouwringen uitzoeken is al een feest op zich. Als goudsmid draag ik graag een steentje bij aan de dag die je nooit meer zult vergeten. Of het nu moderne, klassieke, stoere, elegante, chique, feestelijke of misschien wel uitbundige trouwringen moeten zijn. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook de materialen waar jullie voor kiezen bepalen de uitstraling van de ringen. Van een brede ring met een stoere ‘look’ tot een smalle ring met een meer klassieke uitstraling. Jullie wensen laat ik terugkomen in een unieke trouwring die je met plezier zult dragen. Kom anders tijdens de openingstijden van mijn atelier spontaan langs of maak een afspraak. Dan gaan we er samen voor zitten.

 

Aankleding

Naast trouwringen kunt u bij mij ook terecht voor de totale aankleding van deze bijzondere dag. Denk dan eens aan een subtiel bijpassend collier en/of uitbundige oorbellen met een armband bij je prachtige trouwjurk. Dat maakt het plaatje helemaal compleet. Ook voor de aanstaande bruidegom of getuigen zijn bijpassende sieraden mogelijk. Of denk bijvoorbeeld eens aan manchetknopen, geheel in lijn en stijl van jullie trouwdag.

Ringen

Trouwringen, zijn er in overvloed. In goud of zilver, smal, robuust, trendy, verfijnd, exclusief of klassiek. Ik denk samen met je mee om tot de perfecte keuze te komen.

Colliers

Zoek je een mooie halsketting voor jezelf, of voor je geliefde? Een uniek collier maakt het plaatje compleet. In mijn atelier zijn voorbeelden te zien. Zowel fysiek, in de vitrines of in een fotoboek. Kom gerust samen langs om de mogelijkheden door te nemen.

Speciaal voor de man

Ook voor de man zijn er talloze sieraden. Ik denk graag mee om een origineel, stoer of subtiel sieraad te bedenken.

Portfolio