Wie is Meryam

Mijn naam is Meryam van den Born. Ik ben goudsmid en heb de opleiding gevolgd aan de vakschool in Schoonhoven. Na de nodige ervaringen te hebben opgedaan bij diverse juweliers en goudsmeden heb ik sinds 2004 mijn eigen atelier aan huis.

Ik ontwerp, vervaardig en verkoop voornamelijk eigentijdse sieraden, waarbij ik gebruik maak van diverse materialen. Daarnaast bedenk ik graag samen met u uw eigen unieke ontwerp van een sieraad tijdens een persoonlijk gesprek. Mijn doel is dat u een sieraad krijgt dat geheel bij u past en dat u met veel plezier zult dragen.

Het Atelier

Graag ontvang ik u in mijn atelier aan de Van Ingenweg 37 in Renkum. Een ruimte waar u kunt zien en voelen hoe een sieraad achter een traditionele werkbank tot stand komt. Maar ook een plek waar we samen rustig uw persoonlijke wensen kunnen bespreken. Tijdens ons gesprek neem ik alle tijd voor u om zo een duidelijk beeld van uw wensen te krijgen. Deze wensen en uw ideeën staan centraal bij het bedenken van uw eigentijdse sieraad.

We maken samen één of meerdere ontwerpen. Ik kan u daarbij aangeven wat technisch haalbaar is. De sieraden die ik in mijn vitrines heb geëtaleerd, kunnen hierbij als voorbeeld dienen of u inspireren tot een ander eigen ontwerp. Hierdoor krijgt u een steeds duidelijker beeld van het sieraad en gaat het sieraad echt voor u leven.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te komen nemen in mijn atelier. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden die er zijn.